Sayfalar

30.4.12

İnfopik.com: Türkçe İnfografik Kaynağı

Öncelikle, infografik nedir diyorsanız burayı ve şurayı okumanızı öneriyorum. Bu yazıda sizlerle infopik.com’dan bilgiler paylaşmak istiyorum.
Aralık 2011‘de açılan infopik.com kısa sürede büyük ilgi gördü, sevildi. Özgün, kaliteli ve farklı içerik üreten, konusunda profesyonel yazarlarıyla infopik.com’un çok değerli bir bilgi arşivi haline geldiğini söyleyebilirim. Her an her konuda güncel bilgiye, yazarların yorumlarıyla birlikte ulaşma olanağına sahipsiniz. Elbette, bunun yanında birbirinden kaliteli infografik ve video infografiklere de.
Sosyal medya, pazarlama, web veya insan kaynakları alanında yoğunlaşmış gibi görünsek de her konuda infografikleri paylaşmaya çalışıyoruz. Özellikle kültürel konusu altında paylaşılan infografikleri incelerken çok eğleneceğinizi düşünüyorum. Buraya mutlaka bir göz atlamlısınız.
Bounce rate: %3,5
İnfopik.com’un trafik bilgileri de ziyaretçilerinin haklı beğenisini ortaya koyan cinsten. Kurulduğu günden bugüne her geçen gün sayfa görüntüleme ve ziyaretçi sayısını artırdığını görüyoruz. Belki de hepsinden kritik önem sahip olan hemen çıkma oranı (bounce rate) sadece yüzde üç buçuk. Bu kullanıcı bağlılığını ortaya koyan ve doğru hedef kitleye kaliteli içerik sunmak anlamına geliyor.
Bounce rate’i %3,5 olan infopik.com’da son bir ayın verilerine göre
6,76 sayfa/ziyaret,
6:47 dakika sitede geçirilen ortalama ziyaret süresi verilerine sahip.
Yaptığımız işin öneminin ve değerinin farkındayız. Bu amaçla her geçen içeriğimizin çeşidini ve kalitesini bir basamak daha yukarı çekmeye çabalıyoruz. Bu amaçla infopik.com’u daha iyi anlatabilmek adına burayı okumanızı öneririm.
Bilginin ve araştırma sonuçlarının en güzel sunulmuş hali infografiklere yazar bakış açısıyla ve Türkçe açıklamalarıyla ulaşmak için infopik.com‘u takip edebilirsiniz.

Not: Bu yazının orjinali 19 Nisan 2012 tarihinde http://ermanakdeniz.com/infopik-com-turkce-infografik-kaynagi adresinde yayınlanmıştır. Güncel yazılarımdan haberdar olmak için lütfen www.ermanakdeniz.com ve www.infopik.com adreslerini takip ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder