Sayfalar

2.7.10

GMC'de Neler Oluyor

Global Management Challenge 2010 Türkiye'ye katılan şirketler gün geçtikçe artarak devam ediyor. Birçoğunuz "2009'u daha yeni bitirmiştik, hani galayı dün gibi hatırlıyorum" diyorsunuz belki ama ilk turu Aralık 2010'da başlayacak olmasına karşın GMC 2010 için şirketler şimdiden belirleniyor.

2 Nisan 2009'da GMC Türkiye 2009 Gala ve Ödül Töreni'nde finalistler keplerini atarak mezuniyetlerini kutlamıştı ve 2009'u noktalamıştık. Uzun maratonun mutfağında neler oluyor peki? Bu dönemde şirketler de GMC'de yer alıp almayacaklarına karar veriyor.

GMC 2010'da hangi şirketler var?

İlk olarak Opet'ten bahsetmek istiyorum çünkü Opet bu sene ilk kez katılımcı şirket ünvanıyla GMC'de yer alacak. GMC'de her sene yeni şirketler ve yeni katılımcılar görmek bizi mutlu ediyor. Opet'in GMC'de yer alması eminim birçok GMC katılımcısını heyecanlandıracaktır. Bir diğer katılımcı şirketimiz ise Cargill. Cargil geçen sene olduğu gibi bu sene de GMC'de yer almaya devam etmekte. Cargill hem şirket çalışanlarının oluşturacağı takımla hem de öğrenci takımlarına sponsor olarak yarışmada yer alacak. Bir diğer şirket ise tam 3 yıldır GMC'de yer alan Digiturk. Digiturk de bu yıl katılımcı şirketlerimiz arasında yer alacak. Güzel haberler öyle değil mi (:

Yapı Kredi Bankası GMC 2010'a sponsor oldu

2010'da GMC'ye bankacılık sektöründen bir sponsor dahil olmuş oldu. Geçtiğimiz yıl (GMC 2009) GMC'de katılımcı şirket tecrübesi yaşayan Yapı Kredi'nin bu yıl sponsor olması GMC'yi sevmesi anlamına geldiğini söyleyebiliriz (:
Tüm bu gelişmeler sadece şu ana kadar olanlar. Gün geçtikçe yeni şirketler aramıza dahil olacak ve elbette yeni katılımcılar, öğrenciler, profesyoneller ve GMC'yi seven herkes (:

GMC'deki gelişmeleri anlık olarak takip etmeniz için Facebook sayfamıza üye olmanızı ve Twitter'dan takip etmenizi öneririm.

Facebook sayfasına buraya, Twitter için de şuraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
.

0 yorum:

Yorum Gönder