Sayfalar

27.1.10

GMC'de İlk Turun Sonuna Gelmiş Bulunuyoruz

İlk tur bugün son buluyor ve tüm GMC katılımcıları gibi biz de heyecanlıyız. 5 karar döneminin ardından şirketimizi pazarın en karlı, en değerli şirketi yapabilmiş miyiz göreceğiz(:

Sonlar her zaman heyecan doludur. Grup içerisindeki sıralamanızı az çok kestirseniz bile rakibinizin yapacağı şaşırtıcı bir karar sizi üzebilir. Bir anda hiç ummadığınız bir sonuçla da karşılaşabilirsiniz. Herkesin son kozlarını oynayacağı bir dönemde ummadık sonuçlar alınabilir. Bu da sizi tedirgin etmeli (:

Henüz kararların açıklanmasına saatler varken geçen senenin ardından Harmonik Hareket taımı olarak tekrar bu başarıyı yakalayabilmek bizim için oldukça önemli. Şimdi konuşmak için erken olsa da geçen seneki başarımızı bu sene göstermek daha zorlu bir dönemin sonucunda olacak. Geçen sene ikinci tura grup birincisi olarak yükselmiş olmamıza rağmen ilk ikiye girecek takımların 2. tura yükseleceğini bilmek son karar dönemlerinin daha az stresle geçilmesine sebep olmuştu bizim için. Oysa bu yıl katılımcı sayısının da artmasıyla GMC daha rekabetçi. Bunun sonucunda da 2. tura yüselmeniz için grubunuzun en iyisi olmanız gerekmekte. Umuyorum biz en iyisi olmuşuzdur.

Sonuç ne olursa olsun 5 karar döneminde de kendi stratejimizden ödün vermediğimizi görmek ve kararlarımızı alırken stratejimizi hep canlı tutmuş olmak alacağımız güzel bir ders olacak. Başarıya ulaşmak için takım arkadaşlarımla hep umudumuzu ve kazanma azmimizi güçlü tutmaya çalıştık. Çünkü GMC'yi önemsedik.

Şimdi sonuçları bekliyoruz ve eğer 2. tura yükselirsek keyifle ilk turun öyküsünü buradan size aktaracağım. Aksi durumda biraz keyifsiz bir anlatım olabilir(:

Sizler de yorumlarınızla bizi bilgilendirin.
Mutluluk duyarız(:

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Erman, sanirim bir sonraki asamaya ciktiniz ya da oyle umut ediyorum, seneye GMC'ye katilmayi planlayan biri olarak GMC denemeyimlerini ayrintillariyla anlatmani bekliyorum, simdiden tesekkurler :)

Erman Akdeniz dedi ki...

Evet 2. Tura yükseldik bir kez daha(: En kısa zamanda bununla ilgili bir yazı gireceğim ;)

Yorum Gönder